Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Kosten opleiding trainer Neurofeedback

Indicatie kosten:

STAP-budget opleiding neurofeedback

De beroepsopleiding komt in aanmerking voor 1.000 euro subsidie van de overheid voor het volgen van een studie. (De apparatuur (379 euro) is niet inbegrepen bij het STAP-budget.) Je hebt een STAP-aanmeldingsbewijs nodig om de subsidie STAP-budget aan te vragen bij het UWV. Lees hier hoe je het STAP-budget kunt aanvragen.

UWV

Het opleidingscentrum heeft een scholingsovereenkomst met het UWV. Indien het UWV het noodzakelijk acht voor jou om scholing te volgen voor ander werk dan betaalt het UWV de opleiding. Neem contact op voor meer informatie: contact@brainmarker.com.

Apparatuur

De apparatuur behorende bij de Brainmarker bestaat uit een hoofdband, kostprijs 379 euro incl. btw. De apparatuur is niet inbegrepen bij de opleiding. Je kunt extra banden los bestellen. Kostprijs is afhankelijk van het model band. Bestel hier de apparatuur om te meten en trainen tijdens de opleiding.

Abonnement software

Het abonnement bestaat uit het gebruik van de geavanceerde software inclusief alle updates en vermelding als trainer op de site. Kosten 360 euro per jaar excl. btw (na een jaar, maandelijks opzegbaar). Het bedrag wordt in 12 termijnen van 30 euro excl. btw afgeschreven.

Kosten per training

Voormeting 5 euro excl. btw. Nameting, uitdraaien van rapportages en gebruik van de gevalideerde vragenlijsten zijn inbegrepen bij het lidmaatschap.
Neurofeedbacktraining 6 euro per week excl. btw per cliënt, ongeacht het aantal trainingen (drie tot zeven keer). Om optimaal resultaat te behalen, traint de cliënt minimaal drie keer per week. Meer mag ook, dan zijn ze eerder klaar.

Mobiel of tablet

De voormeting en de neurofeedbacktraining worden uitgevoerd op een Android of IOS device (mobiel of tablet). Het tablet is niet inbegrepen en dient zelf aangeschaft te worden. De cliënt traint thuis op een eigen mobiel of tablet.

Android systeem-eisen:
In de praktijken wordt veel gewerkt met een Lenovo tablet P11 met een minimale processor Qualcomm Snapdragon 662. (Duurdere) tablets met GPU zijn ook goed. Vanaf ongeveer 240 euro inclusief BTW kun je een tablet aanschaffen met voldoende capaciteit om een EEG-meting te maken.

IOS systeem-eisen:
Minimaal iPhone 8 en iPad iOS 12.