Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Opleiding Neurofeedback & EEG-apparatuur voor 1.370 euro

De opleidingen gaan door met aangepaste maatregelen. Bij ziekte kun je kosteloos je aanmelding verplaatsen. Zo blijven we gezond.

Thuis neurofeedback trainen onder begeleiding van een trainer.

Kosten opleiding 1.370 euro

Opleiding Trainer Neurofeedback 1.370 euro inclusief EEG-band. Tijdens de praktijkdagen koffie/thee en lunches. Het lesmateriaal bestaat uit een digitaal lesboek, online modules en analysetools. Het opleidingscentrum is een CRKBO geregistreerde instelling en daardoor vrijgesteld van BTW.

Optioneel:

Twee keer overnachting, ontbijt en driegangendiner voor 100 euro.

EEG-apparatuur

De apparatuur behorende bij de Brainmarker bestaat uit een EEG-band. Je kunt extra banden los bestellen voor 330 euro inclusief BTW en verzendkosten (verzekerd verstuurd). Kostprijs is afhankelijk van het model band.

Lidmaatschapsovereenkomst

Het lidmaatschap bestaat uit het gebruik van de geavanceerde software inclusief alle updates en vermelding als trainer op de site. Kosten 360 euro per jaar excl. BTW (na een jaar, maandelijks opzegbaar). Het bedrag wordt in 12 termijnen van 30 euro excl. BTW afgeschreven. Brainmarker is geen medisch hulpmiddel en mag niet worden gebruikt voor diagnose, behandeling of genezing van medische aandoeningen.

Overige kosten

Een EEG-meting kost 5 euro excl. BTW. Het trainen van neurofeedback kost 6 euro excl. BTW per week, per cliënt. Extra EEG-banden voor cliënten kun je aanschaffen voor ongeveer 300-400 euro per stuk (afhankelijk van het model).

De EEG-meting en de neurofeedbacktraining worden uitgevoerd op een Android device (mobiel of tablet). Om een EEG-meting  te maken raden wij een tablet aan, zodat het EEG-signaal beter zichtbaar is dan op een telefoonscherm. In de praktijken wordt veel gewerkt met een Lenovo tablet. Je hebt minimaal 2 GB vrij intern werkgeheugen (RAM) nodig. De opslagcapaciteit mag 32 GZ zijn. Een tablet kost rond de 130 euro inclusief BTW. Het tablet is niet inbegrepen en dient zelf aangeschaft te worden.

Data en locaties

Maandag 23 november, dinsdag 24 november 2020 in Rijssen en maandag 11 januari, dinsdag 12 januari 2021 in Rijssen (VOL)

Maandag 5 oktober en dinsdag 6 oktober 2020 in Monster en maandag 18 januari en dinsdag 19 januari 2021 in Zoetermeer (VOL)

Maandag 22 maart, dinsdag 23 maart in Rijssen en maandag 19 april en dinsdag 20 april 2021 in Rijssen (VOL)

Maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 november 2021 in Rijssen.