Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Kosten opleiding trainer Neurofeedback

Indicatie kosten:

STAP-budget opleiding neurofeedback

De opleiding komt in aanmerking voor 1.000 euro subsidie van de overheid voor het volgen van een studie. (De apparatuur (379 euro) is niet inbegrepen bij het STAP-budget.) Je hebt een STAP-aanmeldingsbewijs nodig om de subsidie STAP-budget aan te vragen bij het UWV. Lees hier hoe je het STAP-budget kunt aanvragen.

UWV

Het opleidingscentrum heeft een scholingsovereenkomst met het UWV. Indien het UWV het noodzakelijk acht voor jou om scholing te volgen voor ander werk dan betaalt het UWV de opleiding. Neem contact op voor meer informatie: contact@brainmarker.com.

Locaties

Hotel Sallandse Heuvelrug, Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461 PA Rijssen (Twente, gratis parkeren)

NH Hotel, Danny Kayelaan 20, 2719 EH Zoetermeer (loopafstand station, gratis parkeren)

Data

Maandag 28 maart, dinsdag 29 maart, maandag 11 april en dinsdag 12 april 2022 in Rijssen (Twente) (VOL)

Maandag 30 mei, dinsdag 31 mei, maandag 20 juni en dinsdag 21 juni 2022 in Zoetermeer (VOL)

Donderdag 6 oktober, vrijdag 7 oktober, maandag 7 november en dinsdag 8 november 2022 in Rijssen (Twente)

Donderdag 13 oktober, vrijdag 14 oktober, maandag 21 november en dinsdag 22 november 2022 in Zoetermeer

Donderdag 9 en vrijdag 10 maart en donderdag 13 en vrijdag 14 april 2023 in Zoetermeer

Maandag 8 en dinsdag 9 mei en donderdag 15 en vrijdag 16 juni 2023 in Rijssen (Twente)

 

EEG-apparatuur

De apparatuur behorende bij de Brainmarker bestaat uit een EEG-band, kostprijs 379 euro incl. btw. Je kunt extra banden los bestellen. Kostprijs is afhankelijk van het model band. Bestel hier de apparatuur om te meten en trainen tijdens de opleiding.

Abonnement software

Het abonnement bestaat uit het gebruik van de geavanceerde software inclusief alle updates en vermelding als trainer op de site. Kosten 360 euro per jaar excl. btw (na een jaar, maandelijks opzegbaar). Het bedrag wordt in 12 termijnen van 30 euro excl. btw afgeschreven.

Kosten per training

Voormeting (EEG-meting) 5 euro excl. btw. Nameting, uitdraaien van rapportages en gebruik van de gevalideerde vragenlijsten zijn inbegrepen bij het lidmaatschap.
Neurofeedbacktraining 6 euro per week excl. btw per cliënt, ongeacht het aantal trainingen (drie tot zeven keer). Om optimaal resultaat te behalen, traint de cliënt minimaal drie keer per week. Meer mag ook, dan zijn ze eerder klaar.

Mobiel of tablet

De EEG-meting en de neurofeedbacktraining worden uitgevoerd op een Android of IOS device (mobiel of tablet). Om een EEG-meting  te maken raden wij een tablet aan, zodat het EEG-signaal beter zichtbaar is dan op een telefoonscherm. Het tablet is niet inbegrepen en dient zelf aangeschaft te worden. De cliënt traint thuis op een eigen mobiel of tablet.

Android systeem-eisen:
In de praktijken wordt veel gewerkt met een Lenovo tablet P11 met een minimale processor Qualcomm Snapdragon 662. (Duurdere) tablets met GPU zijn ook goed. Vanaf ongeveer 240 euro inclusief BTW kun je een tablet aanschaffen met voldoende capaciteit om een EEG-meting te maken.

IOS systeem-eisen:
Minimaal iPhone 8 en iPad iOS 12.