Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Neurofeedback apparatuur

De opleiding neurofeedback is inclusief CE gecertificeerde apparatuur. Met de meegeleverde EEG-band en software, kun je een breinmeting maken en neurofeedback trainen. Dankzij moderne technieken en snel internet, heb je geen duur apparaat nodig om het EEG-signaal uit te lezen, alleen een eigen Android tablet. Het team van Brainmarker heeft jarenlange ervaring en technische kennis op het gebied van neurofeedback, samengevoegd in de huidige apparatuur. Daarbij staat gebruikersgemak voorop.

Download: Gebruikershandleiding Brainmarker NL

Diverse filters in de hardware en software zorgen voor een goed EEG-signaal zonder omgevingsruis. Artefacten zoals oogknipperingen worden handmatig uit het EEG-signaal verwijderd. Je hoeft geen EEG-signaal te kunnen lezen, de software berekent de breintoestanden, deze worden uitgedrukt in kleuren. Dit kleurenpatent is ook gebruikt voor apparatuur voor neurologen in Duitsland. De rapportage met gekleurde breintjes, maak je met één druk op een knop en verstuur je per mail. Bij Brainmarker vinden we het belangrijk dat de cliënten de analyse begrijpen en weten waarom ze trainen. Dit verhoogt de compliance van de neurofeedbacktraining.

Brainmarker werkt met diverse kwaliteitsprotocollen. Je kunt in het dashboard alleen kiezen uit wetenschappelijk onderbouwde neurofeedbackprotocollen. Zo weet je zeker dat je cliënt de maximale impact haalt uit de training. Als je meerdere cliënten wilt begeleiden met neurofeedback, kun je extra EEG-banden kopen voor de thuistraining.

Dankzij een lidmaatschap op het dashboard, ben je altijd verzekerd van de laatste updates en nieuwste trainingsprotocollen. Via webinars brengen je we op de hoogte van de vernieuwingen. Benieuwd hoe de apparatuur werkt? Bekijk de film: Wat is neurofeedback

Dankzij moderne technieken en snel internet, alleen een tablet en EEG-band nodig voor een breinmeting en neurofeedbacktraining.

Dashboard QEEG.

Dashboard breinactiviteit data. Rechts theta/beta-ratio.

Vragenlijst klachten invullen voor en na de neurofeedback.

Trainingsdoel instellen voor de neurofeedbacktraining.

Behandelresultaat en feedback van de klant na iedere neurofeedbacktraining.