Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Neurofeedback apparatuur

Met een lidmaatschapsovereenkomst op de software van Brainmarker en een hoofdband, kun je (pre-) frontaal een breinmeting maken en neurofeedback trainen. Dankzij moderne technieken en snel internet, heb je geen duur apparaat nodig, alleen een eigen Android tablet of Ipad. Als je meerdere cliënten wilt begeleiden kun je extra hoofdbanden kopen voor de thuistraining. Jouw cliënten trainen thuis neurofeedback met een hoofdband, op hun eigen mobiel met zelfgekozen Youtube-filmpjes. Daarbij monitort de trainer op afstand. Dit zorgt voor een hoge compliance. Het team van Brainmarker heeft jarenlange ervaring en technische kennis op het gebied van neurofeedback, samengevoegd in de huidige apparatuur. Daarbij staat gebruikersgemak voorop.

Download: Gebruikershandleiding Brainmarker NL

Wat kun je meten en trainen met de apparatuur van Brainmarker?

Voor de thuisbehandeling met neurofeedback is gekozen voor de voorkant van het hoofd (pre-)frontaal omdat hier belangrijke processen plaatsvinden die te maken hebben met alertheid, aandacht en informatieverwerking in het algemeen.

Klachten die behandeld kunnen worden met Brainmarker:

  • Concentratieproblemen
  • Chronische moeheid
  • Stress
  • Hypergedrag
  • Gebrek aan remming
  • Onoplettendheid
  • Inhibitieproblemen (externe prikkelverwerking/HSP)

Breinmeting

Diverse filters in de hardware en software zorgen voor een signaal zonder omgevingsruis. De software berekent de breintoestanden, deze worden uitgedrukt in kleur.

Dashboard

Kwaliteitsprotocollen neurofeedback

Bij Brainmarker werken we volgens vaste protocollen. Je kunt in het dashboard alleen kiezen uit evidence based neurofeedbackprotocollen. Alle standaardisaties dragen bij aan het kwaliteitsmanagement binnen een neurofeedbackpraktijk. Ook de software werkt volgens een vast stramien. Je kunt niet afwijken van bepaalde protocollen. Zo is de meting altijd exact even lang en in dezelfde volgorde en wordt de data altijd op dezelfde manier berekend. Hierdoor kun je trajecten in kaart brengen, vergelijken, evalueren en bijsturen indien nodig.

Dankzij een lidmaatschap op het dashboard, ben je altijd verzekerd van de laatste updates en nieuwste trainingsprotocollen. Via webinars brengen je we op de hoogte van de vernieuwingen.

Dashboard

Dashboard

Vragenlijst klachten invullen voor en na de neurofeedback.

Behandelresultaat en feedback van de klant na iedere neurofeedbacktraining.