Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Neurofeedback kosten

Wil je graag naar een praktijk of trainer in de buurt voor de neurofeedback-training? Er staan verschillende neurofeedback-praktijken op de site. Deze trainers zijn opgeleid door Brainmarker en werken volgens ons kwaliteitsprotocol. De trainer voert de breinmetingen uit op locatie aan het begin en eind van het traject. Je kunt thuis drie keer per week trainen. Jouw trainer monitort de voortgang en begeleidt je persoonlijk gedurende het traject. Informeer bij de verschillende zelfstandige praktijken naar de kosten.

Gecertificeerde trainers zijn opgeleid door Brainmarker. Zij kunnen op verzoek het certificaat overleggen. Deze trainers werken zelfstandig. Brainmarker is niet aansprakelijk voor de werkwijze van individuele trainers.

Zoek een neurofeedback praktijk.

Samen een online een breinmeting maken. Trainer doet voor hoe je de EEG-band opzet.

Traject neurofeedback

 1. Intake en uitleg
 2. Breinmeting (beginmeting)
 3. Korte gevalideerde vragenlijst en analyse
 4. Rapportage per mail
 5. Trainer stelt het persoonlijk trainingsprotocol in voor de thuis-app
 6. Minimaal 3 x per week neurofeedback trainen met eigen YouTube-filmpjes
 7. Jouw trainer monitort de data op afstand
 8. Tussentijds contact met je persoonlijk trainer
 9. Eventueel bijstellen protocol (maatwerk)
 10. Breinmeting (eindmeting)
 11. Evaluatie, klachtenlijst en analyse
 12. Eindrapportage per mail

Mobiel of tablet

De Brainmarker software werkt op je eigen mobiel of tablet. Android of IOS. Per apparaat kan er maar één neurofeedbackprotocol worden ingesteld met een unieke inlogcode.

Kosten EEG-band

Je krijgt de EEG-band uitgereikt door je trainer. Je koopt een nieuwe EEG-band voor 330 euro inclusief BTW. Deze band kun je voor meerdere personen gebruiken. Sommige trainers verhuren de EEG-band bij de training. Informeer bij de verschillende zelfstandige praktijken.

Kopen of huren