Bel mij terug

Bel mij terug

* Verplichte velden

Ervaringen neurofeedback therapie

Focus

Man 43 jaar: Ik heb de neurofeedbacktraining gedaan om me beter te kunnen focussen.
In het verleden kon ik helemaal doordraven om mijn mening te ventileren en kon moeilijk stoppen.
Na de training kan ik me veel beter concentreren en focussen. Ik heb tijdens presenteren geen laat meervan faalangst en kan veel makkelijker bij de informatie komen, wat mijn zelfvertrouwen ten goede komt.
Nu weer ik in discussies waar mijn grenzen liggen, waardoor ik de ander in zijn/haar waarde kan laten.
Ik blijf nu minder hangen in boosheid en word weer sneller rustiger.
Neurofeedback heeft mijn leven erg verrijkt. Zonder medicijnen een rustig brein.

Overprikkeld

Vrouw: Ik heb neurofeedback gedaan om minder snel overprikkeld te raken en daardoor vermoeid was.
Ik merk echt verbetering door de dag heen, ik heb meer rust en ruimte in mijn hoofd. Ook ben ik aan het eind van de dag minder moe, ik ben meer zaken gaan aanpakken wat ik normaal steeds uitstelde. Echt een aanrader!

ADHD

AT: Mijn twee zoons met ADHD hebben neurofeedback gedaan. De jongste zoon slaapt beter en is daardoor rustiger en hij is beter aanspreekbaar op zijn gedrag, kan zijn gedrag nu ook meer sturen. Bij de oudste zoon is duidelijk zijn impulsiviteit afgenomen en kan hij op school beter concentreren en hij maakt nu zijn huiswerk/opdrachten af. Wij zijn heel positief over de resultaten.

Prikkelverwerking

Henritha: Net de training van neurofeedback afgerond. Een mooie ervaring rijker! Ik vond het zeer interessant om meer inzicht te krijgen in de werking van mijn brein. Mijn doel voor deze training was het beter reguleren van mijn prikkelverwerking. Het is niet zo dat ik me achteraf heel anders voel, maar ik voel wel dat ik beter kan omgaan met langdurige drukte/ruis om me heen.

Concentratie

Brands: Heel goed
Kan mij beter concentreren

 

Cliƫnten trainen thuis neurofeedback. De trainer monitort op afstand.